ötletes.kevés hozzávalókkal,nem igényel különös kiadást és tudást.Gratulálok magdi
6 tojás, 6 kanál cukor, 6 kanál liszt, 1 kanál szódabikarbóna
1 kg alma, 2 cs.vaília puding, 1/2 liter víz, fahéj, citromlé, 3kanál cukor
1 doboz tejszínhab, habfixáló
A 6 tojással piskótát sütünk.
Az almát lereszeljük és 2,5 dl vízzel megpároljuk, hozzákeverjük a cukrot, fahéjat, citromlevet.
A 2 cs.pudingot 2,5 dl vízzel elkeverjük és a párolt almához öntjük, majd sűrűre főzzük.
A piskótát elvágjuk és megtöltjük a pudingos almával.
A külsejét tejszínhabbal bevonjuk.
Csipet fahéjjal megszórjuk. Én még a tejszínhabra marcipán virágokat tettem, s ez lett édesanyám szülinapi tortája.
Ha csak vendégvárónak készítjük lehet téglalap alakúra is, én itt a tetején a tejszínt pogácsa szaggatóval mintáztam meg, s fel lehet kockákra szeletelni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.