Tényleg nagyon szép és az "alkatrészeit"látva biztos,hogy fincsi is!Hétvégén kipróbálom.Köszi!
A tésztához:
A krémhez:
A töltelékhez:
A tetejére:
Rendkívül mutatós, nagyon finom tészta, garantált siker a vendégsereg előtt!
Tényleg nagyon szép és az "alkatrészeit"látva biztos,hogy fincsi is!Hétvégén kipróbálom.Köszi!
Köszönöm szépen! Javaslom, hogy akár egy egész nap álljon szeletelés előtt a süti, mint a mézes krémesnél, mert idő kell, amíg a mézes tészta jól megpuhul.
Nagyon gusztusos, biztos finom !Ezt ki kell próbálni!
Köszönöm szépen!
Nagyon finom sutemény. Én nem teszem hutobe a megtoltott sutit, egész éjjel csak a huvos spájzban pihen, hogy megpuhuljon. Gyakran készítem, de karamellás krémmel. A Tiédet is kipróbálom, mert nagyon finom lehet a recept szerint.
Anna! Szerintem is jobb, ha spájzban pihen, mert másnapra még kicsit kemény volt. Többet kell vele így várni. Télen a mézes krémest a kamrában szoktam pihentetni, de amikor ezt készítettem, elég meleg volt, még a spájzban is.
en a babapiskotat rumaromas szorpbe (malna,eper)szoktam aztatni... nem csak mutatos, de finom is
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.