6 dl tej
2 tasak vaníliás pudingpor
10 dkg cukor
10 dkg darált keksz
10 dkg kókuszreszelék
6 dkg margarin
5 dkg étcsokoládé
A pudingport kevés tejben feloldjuk majd a maradék tejet felforraljuk a cukorral és megfőzzük a pudingot.
Amint levesszük a tűzről hozzáadjuk a kekszet a kókuszreszeléket és a margarint. Jól összedolgozzuk két részre osztjuk a krémet. Az egyikbe belekverjük a felolvasztott csokoládét.
Egy darab alufóliát megszórunk kekszmorzsával vagy kókuszreszelékkel majd a még meleg világos massszát egyenletesen elosztjuk rajta. Erre kenjük a csokoládésat majd a fólia segítségével feltekerjük. Hűtőbe tesszük hogy megdermedjen csak így tudjuk szeletelni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.