nagyon szepen nez ki bisztos nagyon finom is
4 tojás
12 ek .kr. cukor
12 ek.finom liszt
3 ek. olaj
1/2 csomag sutőpor
kompót mandarin kivi ribizli stb.
3 cs. tortazselé
Krém
1l tej
3 csomag vanéliás pudingpor
10 ek cukor
25 dkg margarin
A tojásokat felverni a cukorral lassan hozzáadni az olajat és a lisztet a sutőporral.
kivajazott tepsibe sutjuk 180-200 %-on.
Krém megfőzzük a pudingot és még melegen a vajat hozzákeverjük és a piskótára öntjük.
ha kihül megrakjuk gyumőlcsel.
A gyümölcs levével megfőzzük a zselatint az utasítás szerint mikor kihül kezd sűrűsödni a sütire öntjük.
Hűtőbe vagy hideg helyen tartjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.