A tészta hozzávalóit mint a piskótát kikeverjük, tehát a tojásokat szétválasztva, majd összekeverjük a leírtakkal. Előmelegített sütőben, alacsony hőfokon kb: 45 perc alatt készre sütjük.
A margarint a porcukorral, gesztenyével és a rummal jól összekeverjük.
Közben a tejben a pudingot megfőzzük, és ha teljesen kihűlt, jól összedogozzuk a két masszát, és a kihűlt tésztára simítjuk,majd tortadarával megszórjuk a tetejét. Legalább 3 órára hűtőbe tesszük,Nagyon finom!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.