3x400dl tej
1 puncs ízű pudingpor
1 karamellás ízű pudingpor
1 vaníliás ízű pudingpor
9 ek cukor
tejszín
A formát kiöblítsük és szép sorban megfőzzük a 3 féle pudingot egymás után.Először a vaniliásat aztán karamellásat végül a puncsosat-de természetesen bármilyen ízű pudingporokat használhatunk ízlés szerint.
Mikor megfőztük az vaniliásat beleöntjük a formába,hagyjuk kihűlni és csak aztán készítjük a másikat ill.harmadikat.Azért csak 4dl tejjel főzzük a pudingport mert így szilárdabb és nem folyik szét,mutatósabb a formába.
Tejszínhabbal szoktam díszíteni a tetejét,aki szeretné a rétegek közé babapiskótát is tehet.Fantázia nem szab határokat.Mikor mind a három féle pudingot megföztük,formába töltöttük,kihűtjük és néhány óra múlva kiborítjuk egy tálcára és lehet fogyasztani.
Ui:Most csak ezt a fotót tudom mellékelni mert amit a nagy formába készítettem nem találom a gépemen:(
De majd újból elkészítem és bővítem a fotókat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.