Nagyon guszta! Jó ötlet! Gratulálok!
Maradék csirkeporkolt
4 tojás
1 kg krumpli
1 nagy fej voroshagyma
vaj és prézli a tál kikenéséhez és szórásához
ételízesíto
orolt bors, só, orolt koménymag
A maradék csirkeporkoltet ledaráljuk, ízlés szerint ízesítjuk a fuszerekkel és az ételízesítovel. Hozzáadjuk az apróra vágott voroshagymát. Mivel nekem a porkolt tejfolos volt, nem tettem belé tobb tejfolt.
A megfott krumplit és a fott tojásokat megpucoljuk, karikákra vágjuk.
A jénai tálat kivajazzuk, prézlivel meghintjuk. Rétegekben rákenjuk a húsmasszát, rárakjuk a fott tojás karikákat. A tetejére krumpli kerul, amire rácsipegettuk a maradék vajat és légkeveréssel 170 fokon pirosra sutjuk.
Nagyon finom ízu étel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.