Nagyon szép!Gratulálok!
Gyúrt tésztához:
20 dkg liszt
fél marék porcukor
2 egész tojás
10 dkg Ráma
1/2 csomag sütőpor.
Kevert tésztához:
8 tojás
30 dkg porcukor
20 dkg darált dió
1 kanál rétesliszt
Krém:
2 cs. vanilia puding
6 dl tej
6 kanál kristálycukor
1 Ráma
Tetejére:
15 dkg durvára vágott dió
1 tábla ét tortabevonó
A gyúrt tésztát összeállítjuk,kinyújtjuk és a tepsibe simítjuk. A tojások sárgáját kikavarjuk a cukorral, hozzáadjuk a diót és a réteslisztet, és a tojások felvert habját . Ezt a gyúrt tészta tetejére simítjuk és együtt lassan megsütjük.
A krémhez a vanilia pudingport a tejben felfőzzük, ha kihűlt hozzákeverjük a Rámát. Ezt a kihűlt süteményre kenjük.A diót durvára vágjuk és megpörköljük lassú tűzön.Rászórjuk a krémre,majd a tortabevonót gőz felett felolvasztjuk és a dióra csurgatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.