Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Pórés,kolbászos csirkecomb rántva

felvitel dátuma: 2011-09-16 16:23:08       mai nézettség: 2       nézettség: 2004
részletes recept
Pórés,kolbászos csirkecomb rántva
Hozzávalók 4 személyre:

4 db csirkecomb

20 dkg paraszt kolbász

1 szál póréhagyma

grillfűszer

A panírozáshoz:

liszt

tojás

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk. A combokat sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk. A kolbászt és a hagymát hosszában ketté vágjuk és 4-5 cm-es darabokra szeleteljük.

Elkészítés: A csontok helyére egy-egy darab kolbászt és hagymát teszünk. A combokat összehajtjuk, hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük és bepanírozzuk. olajban kisütjük.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*