4 db csirkecomb
20 dkg paraszt kolbász
1 szál póréhagyma
grillfűszer
só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk. A combokat sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk. A kolbászt és a hagymát hosszában ketté vágjuk és 4-5 cm-es darabokra szeleteljük.
Elkészítés: A csontok helyére egy-egy darab kolbászt és hagymát teszünk. A combokat összehajtjuk, hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük és bepanírozzuk. Bő olajban kisütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.