EEzt kpróbálom!!!
4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
20 dkg juhtúró
1/2 szál póréhagyma
őrölt fehér bors
só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A póréhagymát apróra vágjuk,összekeverjük a juhtúróval.Ízesítjük borssal és sóval/ha szükséges,a juhtúró sós!/
Elkészítés:A karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből majd ráhajtjuk a másik felét.A szokásos módon bepanírozzuk /liszt,tojás,zsemlemorzsa / és bő olajban közepes lángon kisütjük.Karika sült burgonyát készítettem mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.