Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Pórés juhtúróval töltött sertésborda

felvitel dátuma: 2011-08-09 16:21:43       mai nézettség: 1       nézettség: 4499
részletes recept
Pórés juhtúróval töltött sertésborda
Hozzávalók 4 személyre:

4 nagyobb szelet karaj csont nélkül

20 dkg juhtúró

1/2 szál póréhagyma

őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

liszt

tojás

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A póréhagymát apróra vágjuk,összekeverjük a juhtúróval.Ízesítjük borssal és sóval/ha szükséges,a juhtúró sós!/

Elkészítés:A karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből majd ráhajtjuk a másik felét.A szokásos módon bepanírozzuk /liszt,tojás,zsemlemorzsa / és olajban közepes lángon kisütjük.Karika sült burgonyát készítettem mellé.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 matiz Jánosné 2011 augusztus 9

EEzt kpróbálom!!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*