Hozzávalók 4 személyre:
4 db csirkemell filé
4 szelet bacon
4 szelet trappista sajt
1 szál póréhagyma
só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A csirkemelleket szétnyitjuk,kiklopfoljuk
,sózzuk.A póréhagymát kb.fél centi vastag karikákra vágjuk
Elkészítés:Mindegyik szelet csirkemellre teszünk
1-1 szelet bacont,trappista sajtot és 2-2 karika
póréhagymát.A csirkemelleket összehajtjuk és a
szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban közepes
lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.