1 kg pulykacomb filézve
1 nagyobb darab póréhagyma
1 szál új hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db paradicsom
2 ek liszt
1,5 dl Főzőtejszín
1 dl víz
1 ek olaj
2 ek vaj
tárkony
só, bors
A húst kifilézzük és apró kockára vágjuk.
Az olaj és vaj keverékével megpirítjuk .
Amikor megpirult, meghintjük a liszttel, hozzáadjuk a felkarikázott pórét, az új hagymát és a fokhagymát apróra vágva majd, felöntjük a vízzel.
Így főzzük még tovább.
Közben belerakjuk a felkockázott két paradicsomot.
Mikor puhára főtt ízesitjük a sóval borssal és felöntjük a főzőtejszínnel és összeforraljuk.
Ízesítjük még friss tárkonnyal és finom rízzsel tálalhatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.