Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Póréhagymás pulykaragu

felvitel dátuma: 2018-11-20 10:20:09       mai nézettség: 2       nézettség: 2090
részletes recept
Póréhagymás pulykaragu
Hozzávalók 6 személyre:

1 kg pulykacomb filézve
1 nagyobb darab  póréhagyma
1 szál új hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db paradicsom
2 ek liszt
1,5 dl Főzőtejszín
1 dl víz
1 ek olaj
2 ek vaj
tárkony
só, bors

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:

A húst kifilézzük és apró kockára vágjuk.
Az olaj és vaj keverékével megpirítjuk .
Amikor megpirult, meghintjük a liszttel, hozzáadjuk a felkarikázott pórét, az új hagymát és a fokhagymát apróra vágva majd, felöntjük a vízzel.
Így főzzük még tovább.
Közben belerakjuk a felkockázott két paradicsomot.
Mikor puhára főtt ízesitjük a sóval borssal és felöntjük a főzőtejszínnel és összeforraljuk.
Ízesítjük még friss tárkonnyal és finom rízzsel tálalhatjuk.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*