Kelt tészta:1/2 kg liszt, só, kb. 2,5dkg élesztő felfuttatva cukros, langyos tejben.
A tésztát jól kidolgozni, majd keleszteni (Imádom a tupperware kelesztő tálat), hajtogatni legalább 3x, közben keleszteni! A hajtogatáskor én 2x megkentem a tésztát paprikás zsírral, só, bors rá!
A végén a kinyújtott tésztát paprikás zsírral megkentem, dinsztelt hagymát szórtam rá, és feltekertem mint a bejglit! Picit még pihent, majd forró sütőben 200 fokon megsütöttem!
Fogyósoknak nem ajánlott, de ha a párodat el szeretnéd csábítani, akkor csináld meg neki!
Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.