Megint nagyon finomat hoztál nekünk jó a recept és guszta!
4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
8 szelet sonka
8 vékony szelet trappista sajt
só
fogvájó
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.
Elkészítés:A hússzeletekre fektetünk 1-1 szelet sajtot és sonkát /ha nagyobbak a húsok akkor 2-2 szeletet/
A karajszeleteket felgöngyöljük,fogvájóval összetűzzük és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban kisütjük.
Zöldséges rizst készítettem hozzá de más körettel vagy milánói makarónival is finom.
Jó étvágyat kívánok!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.