80 dkg. sertéskaraj ( 25cm x 6cm-es szeletre vágva )
só, ételízesítő
2 gerezd foghagyma
olívaolaj
2 db lilahagyma
4 db friss Iepény ( kenyérreI )
friss vegyes zöldség a díszítéshez
A karajszeIetet kikIopfoIjuk, hosszába beváqjuk az egyik végén 2 cm-ig, ételízesítővel beszorjuk, enyhén megsózzuk, hármas fonással a csíkokat összefonjuk, foqvájóvaI rögzítjük.
A foqhaqymát apróra zúzzuk, és olíva olajba keverjük.
Faszénen vaqy rostlapon pirosra sütjük, közben foqhagymás olajjal keneqetjük.
Forrón, friss IepénnyeI ( kenyérrreI ), friss zöldséggel tálljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.