Az élesztőt 1,5 dl vízben az 1 tk cukorral felfuttatom. A liszthez egy csipet sót és 4 ek. olajat adok, majd hozzákeverem a felfutott élesztőt. (A tésztába keverhetsz szárított oregánót is.)
Az egészet lágy tésztává dagasztom, majd fél órát kelni hagyom.
A megkelt tésztát kinyújtom,és különböző formákkal kiszaggatom.
A kiszaggatott tészta tetejét pizzakrém és ketchup 1:1 arányú keverékével megkenem.
A megkent formákat 180 fokos, előmelegített sütőben 10-12 perc alatt kisütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.