400 gr liszt , 100 gr sutoporos liszt, ( keszithetjuk csak finom lisztbol),1,5 tk so ,3 ek olaj,1 tk oregano,2,5 dl viz,0,5 dl tej, 2-2,5 ek gyors eleszto. Toltelek: konzerves kukorica, 25-30 dkg reszelt sajt,20-30 dkg sonka, aprora vagott lilahagyma,pizzaszosz hazi vagy bolti.
Elkeszitjuk a tesztat.A hozzavalokat jol osszegyurjuk es kb 1 orat kelesztem konyharuhaval letakarva.Amig kelesztjuk addig a tolteleket elkeszitjuk.A sajtott lereszeljuk,a hagymat apro kockara vagjuk,lecsepegtetjuk a kukoricat es ha hazi pizzaszoszt szeretnenk hasznalni elkeszitjuk azt is.Mikor megkelt a tesztank ,enyhen lisztes feluletre boritjuk es kb 3 mm vastagsagu teglalapra nyujtom.Megkenem a pizzaszosszal,raszorom a hagymat,az aprora vagott sonkat es a lecsepegtetett kukoricat es vegul a reszelt sajtot is raszorom.A hosszabbik felenel feltekerem mint a beiglit es 2 ujjnyi vastagra felszeletelem.Sutopapiral belelt tepsibe teszem es kb 30 percet pihentetem.200 fokra elomelegitett sutoben kb 25-30 perc alatt pirosra sutom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.