3 dl langyos víz
1 tk só
1 tk cukor
3 el olívaolaj
1/2 kg liszt
2,5 dkg élesztő
Feltéthez
30 dkg soproni, zala /de bármilyen más szalámi is lehet/
3-4 ek pizzakrém
4 db paradicsom
2 db szines paprika
20 dkg reszelt sajt
A kenyérsütőgépbe teszem a tészta hozzávalóit, a leírás szerinti sorrendben, majd a tészta programon /nálam 8-as/ dagasztatom.
Olívaolajjal kikent kelesztőtálba teszem, és meleg helyen 1 órát kelesztem. A tészta tetejét is bekenem olívaolajjal.
A tepsit szintén olívaolajjal kikenem és a kinyújtott tésztát beleteszem. Tetejét pizzakrémmel kenem meg, majd az apró kockára vágott szalámival megszórom. A szalámi tetejére karikára vágott paradicsomot és paprikát teszek majd, megszórom a reszelt sajttal.
20 percig meleg helyen kelesztem, majd 225 fokos előmelegített sütőben 15 percig készre sütöm. Kechappal tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.