Hozzávalók
2 di víz
1 ek olaj
1 élesztö
Fél kanál só
25 Finom liszt
Töltelék
10 dkg sonka
1 dl Csili márts vagy paradicsom pöré
10-15 dkg sajt
1-2 kávés kanál oregáno
A víz az olajat langyosra melegitjük majd egy tálba az élesztöt morzsoljuk és egy kevés olajos vízzel elkeverjők a fojadékk többi részét a lisztel a sóval majd mikor fel kelt az élesztö jól öszedolgozuk.Majd 30 percig meleg helyen keleszök Utána 2mm vastagra nyújtjuk .Majd a csilimártást rá kenjük és annak tetejére a sonka darabokat és az oregánot rakjuk szórjuk meg sajtot a tetejét majd összetekerjük és felszeletejük sütöpapiron meg sütjük
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.