40 dkg liszt
2 dkg élesztő
1 dl tej
1 dl víz
1 evőkanál étolaj
1 evőkanál kristálycukor
1 kiskanál só
Feltét (ízlés szerint): sonka, kolbász, lilahagyma, fetasajt, kukorica, tenger gyümölcsei, olivabogyó, stb.
A hozzávalókat kenyérsütőgépbe teszem, s elindítom a dagasztó programot (90 perc). Ha kész, olajozott tepsibe (gáztepsi méretű) nyomkodom a tésztát és ízlés szerint megszórom minden jóval. A tenger gyümölcsei alá fokhagymás tejfölt, a magyaros alá pizzaszószt, vagy ketchupot kenek. Ha félig megsült, reszelt sajtot teszek rá.
Jó étvágyat kívánok!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.