Nagyon jól néz ki! Imádom a pizzát!
500g liszt
50g élesztő
500ml meleg víz
só,bors
4ek olaj
Hozzávalókat összegyúrom,majd kinyujtom tepsi vagy kör alakúra.Szobahőmérsékleten hagyom kelni a tésztát a tepsin,míg rárakom a feltétet általában szép hólyagofeljön a tészta.
Én úgy szoktam hogy házi paprika krémmel lekenem vékonyan a tésztát,rárakok párizsit vagy kolbászt,főtt tojásokat,szeletekre vágott lila hagymát,gombát,olivát majd beteszem sülni.
Mikor már megsült reszelek rá sajtot jó sokat és a meleg sütőben hagyom ráolvadni.Nagyon finom puha a tésztája.Érdemes kipróbálni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.