4 db nagyobb krumpli, 2 db. tójás, 1 hagyma, vagy 3 szál új hagyma, 2-3 cikk fokhagyma delikát, bors , liszt, petrezselyem zöld, olaj a sütéshez
A krumplit lereszelni egy kicsit kinyomkodni utána hozzáadjuk a tójást a hagymát, fokhagymát a füszereket, annyi lisztet hogy az állaga sürü legyen , kanállal halmokat rakunk a bö forro olajba es mind két oldalát aranybarnára sütjük.
Bármilyen salatával tálaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.