Koszike, nagyon finom recept!
2 db pisztráng(Vagy valamilyen hal aminek a hasába lehet tölteni).2 3 evőkanál vaj aprított medvehagyma(kb 4-5 levél).só fűszerek amit jónak láttok én borsoztam és kis fokhagyma granulátummal beszórtam!kevés olaj
A halat kívül belül megsóztam állni hagytam!A vajat öszűszekevertem a medvehagymával majd ezt a keveréket betöltöttem a hal hasüregébe!Egy tepsit kibéleltem fóliával ráfektettem a halat majd kevés olajat öntöttem alá majd ráhajtottam a fóliát.Sütőben megsütöttem.Mikor kész van hagyom kicsit hülni kiveszem a fóliából,nem kell megíjedni esetleg a bőre a fólián marad!Krumolipürével salátával tálalom!Sokan drágának tartják de nagyon finom az íze,,,négyet vettem nem sokkal drágább mint a halak általában!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.