Hagyományos módon készítem a piskótát.
De ez életem első piskótája lisztből, készítettem már egyszer mandulalisztből, amit feltettem már ide, paleos ételekhez.
A tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habbá verem egy csipet sóval. A sárgáját kikeverem habosra a cukorral, majd belekanalazom a lisztet és a sütőport. Majd kikeverem és óvatosan belekeverem a habot. Sütőpapíros nagytepsibe öntöm a masszát, elegyengetem.
Fontos, hogy a legelején bekapcsolom a sütőt 175 fokra.
Előmelegített sütőben sütöm 175 fokon a legalsó rácson knb. 20-25 percig. Kiszedem, gyorsan konyharuhára terítem a sütőpapírt óvatosan lehúzva róla, majd feltekercselem a konyharuhával együtt és hagyom így kihűlni. Majd házi baracklekvárral megtöltöm és szeletelem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.