1 nagy cs babapiskóta
A krémhez: 25 dkg porcukor, 3 tojás, 1 csomag vaníliás cukor, 8 dkg liszt, 1 l tej 1cs vaníliás puding
teteje
tojások fehérje
5 dkg cukor
1 evőkanál nutella
A krémhez a tojások sárgáját a porcukorral, a vaníliás cukorral és egy kevéske tejjel jó habosra keverjük. Amikor már jó habos, hozzákeverjük a lisztet és csomómentesre a vanília pudingot majd a maradék tejet, hogy teljesen sima állagú legyen. Ezután feltesszük a tűzhelyre, és állandó kevergetés mellett, sűrű krémmé főzzük.
A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük,vízgőz felett majd apránként hozzátesszük a cukrot és a nutellát.
Összeállítás egy sor babapiskóta rá a krém melegen,még egy sor piskóta krém. Kicsit hütőbe rakjuk és végül mehet rá a felfőzött máz.
Gyors könnyű elkészíteni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.