Szuper. Bárcsak én is meg tudnám csinálni, de nekem mindig eltörik tekerésnél. :(
6 tojás sárgája
6 ek cukor
6 ek langyos víz
6 ek liszt.
A hozzávalókat habosra keverem,a tojás fehérjét külön felverem,óvatosan hozzá keverem a többihez.
Zsír papírral /én szilikon sütőlapot használok/ bélelt tepsibe öntjük és 120-150 fokon szép aranysárgára sütöm.
Mikor megsült még forrón betekerem a szilikon lapba/ nedves konyha ruhába is lehet,hagyom kihűlni és aztán tetszés és ízlés szerint töltöm.
Ebból az adagból 1 tekercs van.Én szeder és sárga barack lekvárral töltöttem most.
Szuper. Bárcsak én is meg tudnám csinálni, de nekem mindig eltörik tekerésnél. :(
Köszi Marcsi,legközelebb sikerül,de akkor is van mit tanulnom tőled,nagyon profi szakács vagy,puszi:)
nagyon guszta *10*
Köszike Heli:)
Gyönyörűek!!Gratula!:))
Nagyon szépek!
Köszönöm szépen mindenkinek:))
Ismételni tudom az előttem szólókat:)
Köszike Helga:)
GYONYORUEK!
Sütőpor, kimaradt?!
Csodaszépek!
Nagyon fincsi!!!!!
Köszönöm mindenkinek nagyon szépen,
Sütőpor nem maradt ki,én nem szoktam tenni bele.
A gyümölcstorta piskótájába sem kell sütőpor!
Gratulálok,nagyon szép valamiért az enyém megtörik!
Köszönöm mindenkinek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.