Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Piros bogyós gyümölcsleves

felvitel dátuma: 2011-05-23 09:57:38       mai nézettség: 1       nézettség: 1111
részletes recept
Piros bogyós gyümölcsleves
Hozzávalók 1 személyre:

1 zacskó mirelit gyümölcs (de finomabb a kertből szedve): eper, málna, szeder, áfonya...

alma, banán, citrom, körte

1 db zabtejszín

1 kis flavon szörp

szegfűszeg, fahéj

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A megmosott, felszeletelt gyümölcsöket fel tesszük főzni, annyi vízben, hogy ellepje.
Szegfűszeggel és fahájjal ízesítjük. Kb. 15-20 perc múlva már megpuhulnak.
Nem érdemes túl főzni őket, mert elvesztik vitamintartalmukat.

Turmixgépbe belerakomzabtejszínt, 1 kis flavon szörpöt, és gyümölcslevét.
Turmixolás után visszaöntöm a levesbe és max. 5 percig még összeforralom.

Hidegen tálalva igazi nyári hűsítő

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*