Én egészen másképp csinálom. Pirosan és borsosan. Kb. fél óra a készítés előkészülettel együtt. :-)
Felforralom a vizet a fazékban, majd ha forr beleöntöm a tésztát és kifőzöm, mikor már puha leszűröm. A krumplit megtisztítom és megfőzöm. Összetöröm krumplitörővel, egy kis vajat, sót, pici delikátot és borsot keverek hozzá. A tésztához keverek egy pici olajat, hogy ne álljon össze, majd összekeverem a krumplival. Mikor ez mind kész akkor egy serpenyőbe öntök egy kevés olajat és beleteszem a krumplis tésztát, ,majd szép pirosra megpirítom. Kicsit sózom és tálalom. Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.