1/2 kg lapocka vagy comb
1 db hagyma
1/2 kg friss gomba vagy 1 doboz konzerv gomba
4 gerezd fokhagyma
2 db savanyú uborka
1 teáskanál fűszerkeverék - én grillfűszert hsználtam
4 EK kecsup
só, bors, worcheszter mártás
cseresznyepaprika
A húst csikokra szeleteljük, megszórjuk a fűszerkeverékkel, picit megcsepegtetjük olajjal és worcheszter mártással, majd 1-2 óráig pinetetjük.
Pici olajon megdinszteljük a húst, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, apróra vágott hagymát és tovább pároljuk. Ha már puha a hús, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, apróra vágott uborkát és cseresznyepaprikát, kecsupot. Sóval, borssal izesitjük. Összefúzzuk és készen van.
Adhatunk mellé friss kenyeret, sült krumplit - én most knédlivel tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.