A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk a Turbó Aprítóban.
Az olivaolajat beletesszük a Mesterszakács Nyeles Serpenyőbe, megpirítjuk a finomra vágott hagymákat, rátesszük a darált húst, amit szintén megpirítunk. Amikor a hús megpuhult belekeverjük a paradicsompürét és fűszerezzük. Fűszerezhetjük oregánóval, bazsalikommal vagy éppen magyaros fűszerkeverékkel is.
A leveles tésztát kiolvasztjuk, a Gyúrólapon a Nyújtó segítségével vékonyra nyújtjuk.
A Töltikével kiszaggatjuk a tésztát, majd a kiszaggatott kört a Töltike fogazott felére helyezzük. Egyik felére 1ek-nyi húst teszünk, majd összenyomjuk a Töltikét.
A kész pitéket a Szilikon Sütőlapra tesszük és a Szilikon Kenőecsettel megkenjük tojássárgájával.
160 fokon arany barnára sütjük a pitéket.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.