50 dkg újburgonya
1 jó csipet só
1 nagyobb csipet petrezselyemzöld
3 ek.étolaj,vagy amilyen zsiradékot használunk
őrölt bors
A burgonyát jól subickoljuk meg körömkefével, vagy hámozzuk meg,aprítsuk fel tetszés szerinti formára.
A felforrósított olajba forgassuk meg párszor, hogy picit megpiruljon,hozzáadunk egy picike vizet,sózzuk,borsozzuk,hozzáadjuk a petrezselyemzöldet és lefedve lassú tűzön addig pároljuk,míg a víz elfő.
A fedőt levéve hirtelen megpirítjuk és tálaljuk.
Sült,rántott húsokhoz kiváló.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.