renkivül finom és korlátlanul bővithetö
2-3 sárgarépa
2-3 burgonya
fél kiló lilatönkű pereszke
só, ételízesítő, törött paprika
a tálaláshoz tejföl vagy paradicsomlé
Apró kockára vágom a megtisztított sárgarépát és borgonyát, felszeletelem a gombát. Ízesített vízben előbb a répát főzöm rövid ideig, hozzáadom a burgonyát, végül a gombát.
Kevésbé diétás, ha apróra vágott, zsiradékban megfuttatott vöröshagymán pároljuk a répát és a burgonyát, behabarjuk egy-két kanál liszttel, rátesszük a törött paprikát, végül hozzáadjuk a gombát.
Bármilyen gombából elkészíthető, de lilatönkű pereszkéből a legfinomabb.
Tálaláskor ízesíthetjük tejföllel vagy paradicsomlével. Mindkettő illik hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.