Finom lehet és szép is!Gratulálok!
1/2 kg penne tészta, 1 lilahagyma, 15-20 dkg füstölt disznócomb, 15-20 szem koktélparadicsom, 1 kis konzerv csemege kukorica.
Öntethez: 1 tömlős sajt, 1 csipet ízvarázs ( vegeta ), 1 kk majoránna, 1 csipet őrölt bors, 1 kk Erős Pista, 1/2 dl tej, 1 ek liszt.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
A füstölt disznócombot vékony csíkokra vágom és teflonban odateszem pár percre pirulni. Közben kifőzöm sós-olajos vízben a penne tésztát, majd ráöntöm a csemege kukoricát, felkarikázott lila hagymát, kettévágott koktélparadicsomokat, a megpirult combcsíkokat és annak a levével is lelocsolom. Kis fazékba kinyomom a tömlős sajtot, hozzáöntöm a tejet, megfűszerezem majoránnával, őrölt borssal, hozzáadom az Erős Pistát és a lisztet. Pár perc alatt állandó kevergetés mellett sűrű masszát főzök belőle és lelocsolom vele a penne tésztát! Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.