Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » pejsli krumplival

felvitel dátuma: 2014-01-11 16:29:41       mai nézettség: 2       nézettség: 1882
részletes recept
pejsli krumplival
Hozzávalók 6 személyre:

 

egy fél tüdő...
fél disznó nyelv...
40 dkg sertés hús......
4 db
nagyobb krumpli.....
1 kicsi pohár tejföl.....
1 nagy babérlevél....
ízlés szerint ..
őrült bors.....
kevés pirospaprika...

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

a tüdőt és a húsokat kisebb kockára vágjuk...és feltesszük főni babérlevéllel ízesítjük a sóval borssal...

a krumplit meg pucoljuk és nagyobb darabokra vágjuk....
amikor a tüdő és a húsok már majd nem puhák hozzá tesszük a krumplit és azzal puhára főzzük... a tejfölt két púpos evőkanál liszttel és egy evőkanál pirospaprikával összekeverjük annyi vizet adva hozzá, hogy folyékony legyen,,,felöntjük a tüdőt...egyet forraljuk...
Szakács:


Film link: http://www.receptlap.hu/recept/pejsli_krumplival_10955

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*