3db szép patiszon darabja kb 2 kg
pár szem szemes bors keverék
kapor
cukor
pici só
ecet
víz
Erre a célra nagyra nőtt, kemény héjú patisszont érdemes használni, mert ezek kemények.
A tisztára mosott patisszonokat négy felé vágom, kikaparom a magokat, majd ízlés szerint szeletekre vágom.
Ha a zöldség készen áll, akkor a tiszta üvegekbe kerül. Eközben a fenti hozzávalókból ízlés szerint felforraltam a tartósító levet.
Végül feltöltöm forrón a lével,aki akar tehet bele egy késhegynyi tartósítót és száraz meleg takaró alatt dunsztolom.Ott hagyom kihűlni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.