4 db vastagabb hússzelet - karaj, comb
15 dkg juhtúró
10 dkg sonka
3 tojás
só, bors, pirospaprika
olaj, liszt, zsemlyemorzsa
Pici olajon 2 tojásból rántottát sütünk. Hozzáadjuk az apró kockákra vágott sonkát, juhtúrót, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk és jól összedolgozzuk.
A hússzeletekbe "zsebet" vágunk és megtöltjük a tojásos
töltelékkel. A zsebet hústűvel összetűzzük, majd az igy előkészitett húsokat lisztbe, tojásba és zsemlyemorzsába forgatjuk,, majd lassú tűzön megsütjük.
Burgonyával, salátával tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.