Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Pásztorhús

felvitel dátuma: 2012-06-10 22:50:16       mai nézettség: 1       nézettség: 905
részletes recept
Pásztorhús
Hozzávalók 4 személyre:

4 db vastagabb hússzelet - karaj, comb

15 dkg juhtúró

10 dkg sonka

3 tojás

, bors, pirospaprika

olaj, liszt, zsemlyemorzsa

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Pici olajon 2 tojásból rántottát sütünk. Hozzáadjuk az apró kockákra vágott sonkát, juhtúrót, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk és jól összedolgozzuk.

A hússzeletekbe "zsebet" vágunk és megtöltjük a tojásos

töltelékkel. A zsebet hústűvel összetűzzük, majd az igy előkészitett húsokat lisztbe, tojásba és zsemlyemorzsába forgatjuk,, majd lassú tűzön megsütjük.

Burgonyával, salátával tálaljuk.

étvágyat hozzá!

Szakács: Zsuzsa50


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*