Pásztor tarhonya: 1 nagy Hagyma 2 gerezd fokhagyma 3 nagy szem krumpli Egy pár kolbász 3dl tarhonya 1 pár virsli Só Bors Vegeta Pirospaprika
A hagymát apróra vágtam olajon megdinszteltem és a fokhagymát is apróra vágom és bele rakom. Fűszerezem só vegeta bors majd a kolbászt felkarikázom és bele rakom és picit pirítom.(mível a kolbász ad pírós szint így nem kell piros paprika bele) és felöntöm vízzel és felforalom bele rakom a kockara vágott krumplit es fözöm kb:5 percig és utána teszek bele tarhonya és folyamatosan kevergetés hogy ne ragadjon le a tarhonya 10 percig és bele karika zöme a virslit és igy fözöm még addig míg a leve majdnem nem föl te ha jó akor lekapcsolom a tüzhelyet és letakaróm egy konyharuhával és rá a tett hagyom hogy a leve beszívja a tarhonya. És kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.