Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 7 szerda Gizella, Gusztáv névnapja

Főoldal » Könnyű » Pásztor tarhonya

felvitel dátuma: 2016-12-12 21:27:40       mai nézettség: 1       nézettség: 1508
részletes recept
Pásztor tarhonya
Hozzávalók 2 személyre:

Pásztor tarhonya: 1 nagy Hagyma 2 gerezd fokhagyma 3 nagy szem krumpli Egy pár kolbász 3dl tarhonya 1 pár virsli Bors Vegeta Pirospaprika

Előkészületi idő: 5 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A hagymát apróra vágtam olajon megdinszteltem és a fokhagymát is apróra vágom és bele rakom. Fűszerezem vegeta bors majd a kolbászt felkarikázom és bele rakom és picit pirítom.(mível a kolbász ad pírós szint így nem kell piros paprika bele) és felöntöm vízzel és felforalom bele rakom a kockara vágott krumplit es fözöm kb:5 percig és utána teszek bele tarhonya és folyamatosan kevergetés hogy ne ragadjon le a tarhonya 10 percig és bele karika zöme a virslit és igy fözöm még addig míg a leve majdnem nem föl te ha akor lekapcsolom a tüzhelyet és letakaróm egy konyharuhával és a tett hagyom hogy a leve beszívja a tarhonya. És kész.

Szakács: viki


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*