fél dl olivaolaj a pároláshoz, sütéshez
sót, bors ízlés szerint
2 kk citromlé
4 szelet halszelet
20 dkg zöldspárga
4 nagy levél saláta
Pici olivaolajon megpárolom, sütöm a sózott, borsozott citromlével meglocsolt halszeleteket.A zöldspárgát picit lehámozom, göz felett megpárolom, majd citromlével meglocsolt salátaágyra rakom a halat és köré a spárgát. Lúgosító és kevés kalória......ajánlom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.