Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Diétás ételek / kalória szegény » Párolt halfilék zöldspárgával

felvitel dátuma: 2012-01-16 14:46:39       mai nézettség: 1       nézettség: 1853
részletes recept
Párolt halfilék zöldspárgával
Hozzávalók 2 személyre:

fél dl olivaolaj a pároláshoz, sütéshez
t, bors ízlés szerint
2 kk citromlé
4 szelet halszelet
20 dkg zöldspárga
4 nagy levél saláta
 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Pici olivaolajon megpárolom, sütöm a sózott, borsozott citromlével meglocsolt halszeleteket.A zöldspárgát picit lehámozom, göz felett megpárolom, majd citromlével meglocsolt salátaágyra rakom a halat és köré a spárgát. Lúgosító és kevés kalória......ajánlom.

Szakács: Rudi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*