Párizsi sertésszelet
Hozzávalók:
1 kg sertés karaj 12-13 szelet
4 tojás
25 dkg finomliszt
só
bors
fokhagyma krém
pici tej
3 dl olaj a sütéshez
Elkészítés: A tojásokat 2 evőkanál liszttel és pici tejjel és a fokhagyma krémmel kikeverjük .A húst felszeleteljük, majd jó vékonyra – kb. 3 mm vastagra – klopfoljuk. Megsózzuk, borsozzuk, majd megforgatjuk először a lisztben, majd a kikevert tojásban.
Felforrósított (!) bő olajban kisütjük a hússzeleteket, ne süssük nagyon barnára, mert akkor kiszárad.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk, a zöldséges rizstől a kedvenc salátánkig.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.