Nagyon szeretem ezeket a toltott mindenféléket. Kipróbáltam már a húsvéti toltottedet, most ez lesz soron - elnevezem karácsonyinak:)))Koszi a receptet!
4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
8 szelet bacon
8 szelet füstölt sajt
1 fej lilahagyma
só
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A lila hagymát megtisztítjuk,karikákra vágjuk.
Elkészítés:A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 szelet bacont,füstölt sajt szeletet, lilahagymát és betakarjuk a hús másik felével.Fogvájóval összetűzzük és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A receptet itt találtam:http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=25630090
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.