Horgász vagyok..Ezért nagy örömmel fogadom ezt a finom receptet..vittem!!! Köszönöm szépen!!!
1 cs Tante Fanny Friss rétestészta 200g
50 dkg afrikai harcsa ( konyhakész )
15 dkg sajt ( mozorella )
20 dkg mélyhűtött paraj
só, fokhagyma, tejszín, vaj, halfűszer ízlés szerint
A Tante Fanny friss réteslapot felhasználás előtt 15-20 percig pihenésre szobahőmérsékleten tartjuk.
A parajt kiengedjük, és sóval fokhagymával, egy ek tejszínnel 10 percig főzzük, és lehűtjük.
Terítünk az asztalra egy megnedvesített konyharuhát, majd terítsünk rá egy szárazat.
Az első két lapot terítsük a konyharuhára, és kenjük meg olajjal, majd a másik két lapot 90 fokkal elfordítva terítsük rá, és ezt is kenjük meg olajjal.
A felszeletelt sajtot ráhelyezzük a rétesre, majd a fűszerezett halat, és a parajt rétegesen.
Felgöngyöljük, és megkenjük olvasztott vajjal, majd 190 C fokon előmelegített légkeverős sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Langyosan felszeleteljük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.