Mi az a xilit?
6 db tojásnyi paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyemzöld
3 kávéskanál olivaolaj
1 mokkáskanál mustár
1/2 citrom leve
1/2 mokkáskanál bors
1 mokkáskanál xilit
1 csipet só
A patadicsomokat felkockázzuk és egy tálba tesszük.
A petrezselyemzöldet jó apróra, a vöröshagymát pedig vékony szeletekre vágjuk és mindkettőt rátesszük a paradicsomra.
A többi hozzávalót egy kis tálkában vagy csészében elkeverjük és ezt is a paradicsomra öntjük.
Ezután óvatosan-hogy ne nagyon törjük- de alaposan átkeverjük.
Fogyasztás előtt legalább egy órával készítsük el, hogy az ízek jól összeérjenek!
Mi az a xilit?
Nagyon Finom
A xilit nyírfacukor. Azért használom, mert nekem magas a vércukorszintem és ezzel teljesen ki tudom váltani a finomított kristálycukrot. Köszönöm a véleményt!
Én ugyanígy csinálom a dresszinget, csak én a paradicsomok mellé szoktam még tenni uborkát, gyalult fejes káposztát és fejes salátát is. Isteni finom! :) Kedvenc salátám.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.