Hozzávalók
6 szelet főtt császárszalonna
450 g befőzött paradicsomlé
2 ev k olaj
Elkészítése
A szalonnát vékonyra szelem ,kicsit bevagdosom .Az olajon megsütöm arany barnára .
Vigyázzunk vele mert nagyon fröcsög ,ezért takarjuk le fedővel.Amikor átfordítjuk elöbb húzzuk félre a gázról mert veszélyes .Mikor mindkét fele megsült ráöntjük a paradicsomot és így még 10 percet sütjük.
Ha nincs otthon eltett paradicsomlé akkor egy konzerv is megteszi csak azt egy pici vízzel higítsuk .
Friss pékárúval nagyon finom .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.