Nagyon szeretem,pont,mint a paradicsomos káposztát,de csak én szeretem. Magamért pedig nem csinálok. Így most gyönyörködöm ebben.
Hozzávalók:
70 dkg krumpli
0,7 l paradicsomlé
2 dl víz
só
cukor /elhagyható/
3-4 evőkanál olaj
2-3 evőkanál liszt
pirospaprika
Elkészítés:
A krumplit hámozás és mosás után tetszés szerinti kockákra vágjuk. A vízzel, megsózva feltesszük főni, kb 15 perc után hozzáöntjük a paradicsomlevet, aki szereti, megcukrozhatja, majd ha megfőtt az elkészített rántással berántjuk.
Tálalható fasírttal, sült húsokkal. Én jelen esetben sült virslivel és süt húsos szalonnával /bacon szél, vagy másik nevén császárvég/ tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.