1,5 kg édes káposzta
1 fej vöröshagyma
1 ü sűrített paradicsom (340g)
3 pár virsli
1 ek. zsír
2 ek.liszt
só
édesítő
A káposztát gyaluljuk/vágjuk laskára,tegyük fel főni annyi sós vízbe,amennyi ellepi,tegyük bele a sűrített paradicsomot,a tisztított kockára vágott vöröshagymát édesítőt(ízlés szerint cukrot).
A zsírból,lisztből sötétebb rántást készítünk,felengedjük kicsi vízzel,a megfőtt káposztára öntjük, felfőzzük és sült virslivel tálaljuk.
A rántás el is maradhat,nálunk a férjem csak így szereti.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.