4 db oldalas
1.5 kg-os fejes káposzta
2 üveg 360 g-os sűrített paradicsom
sűritéshez fehér rántás
kevés só
ízlés szerint cukor
Oldalast befűszerezzük ízlés szerint sóval fűszerkeverékkel kevés vízzel és zsiradékkal fedő alatt puhára pároljuk , majd sütőbent pirosra piritjuk.
Káposztának a felső leveleit leveszük, ketté vágjuk és 1-2 újnyira szeljük. Enyhén sós vízben puhára főzzük. A főzőlevet leöntjük a káposztáról. A levétől leszűrt káposztához adunk a 2 üveg sűritett paradicsomot és 1 l vizet. Fehér rántással besűrítjük , cukorral és kevés sóval izesitjük.
Sült oldalassal vagy másfajta sült hússal tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.