ez is nagyon finom
0,5 kg sertéscomb
1 közepes fej káposzta
1 l paradicsomlé
só
3 ek liszt
olaj a rántáshoz
1mk piros paprika
15 dkg cukor
A sertéscombot szeletekre vágjuk és hideg vízbe feltesszük főni. Közben a káposztát legyaluljuk.Amikor a hús félig megfőtt hozzáöntjük a paradicsomlét és hozzáadjuk a káposztát, sózzuk ,majd tovább főzzük amíg a káposzta meg nem puhul. Nem szabad túlfőzni. A szokásos módon elkészítjük a rántást és a káposztához adjuk. Végül beletesszük a cukrot.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.