1 kg burgonya
20 dkg sűritett paradicsom
1 kicsi mokka k só
3 evk cukor
1 dl étolaj
3 evk liszt
A burgonyát amikor meg tisztítottuk,egy 3 literes lábasba bel tesszük,és 1 mokka k sót a vízbe,annyi vizet öntsünk rá,hogy a burgonyát el lepje,és főzzük puhára. Aburgonya ha puha,akkor bele tesszüók a sűrített paradicsomot,amivel el keverjük,és hozzá adjuk a cukrott,és az étolajból,és a három kanél lisztből,híg rántást késítünk,és húzzuk a lángról félre a paradicsomos burgonyánkat,és lasan keverjük el benne a rántást,és vissza a lángra,és még vagy öt percig rotyogtatjuk,és kész.A mélyhűtőben ,ha van ripp,ropp,vagy fasírtott,vagy sült oldalast tehetünk mellé fogyasztani.A ripp ,ropp pár perc mulva kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.