Paradicsomszósz, vagy kecsup
Hagyma
fokhagyma
kínai káposzta
petrezselyem zöldje
friss bazsalikom, vagy szárított
friss kakukkfű, vagy szárított
friss oregánó, vagy szárított
őrölt feketebors
tengeri só
olaj
Ez egy olyan előre elkészített paradicsommártás,amit a hűtőben szokta tárolni, és ha nincs időm főzni, és kívánok valamilyen meleg, és könnyű ételt, csak gyorsan kifőzök bármilyen tésztát 10 perc alatt, rákanalazok a mártásomból, meglocsolom olíva olajjal, és máris kajálhatok.
A hozzávalók mennyiségét azért nem írtam le,hogy bárki tetszés szerinti mennyiségben,saját gusztusa szerint elkészítheti. Én is így szoktam, ezért az íze mindig egy kicsit más.
Az apróra vágott, és szétzúzott fokhagymát az olajon kissé megpárolom, hozzáadom a apróra vágott zöldeket.Pár percig párolom, megsózom, borsozom, felöntöm a paradicsomlével, főzöm 10 percig. Forrón befőttes pohárba töltöm, lezárom, és ha kihűlt a hűtőben tárolom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.