nem kel fozni?
5kg paradicsom
1dkg nátrium- benzoát
3 evőkanál só
6 evőkanál cukor
Marcsi által a Dokumentumokba beírt recept.Tavaly próbára tettem el néhány litert.Ízesebb a felfőzöttnél, ezentúl a paradicsomlét csak ezzel az eljárással készítem.
Köszönöm, Marcsi!
A képeken látható mennyiség ennek az adagnak a háromszorosa.
A paradicsomot megmossuk, feldaraboljuk.Összekeverjük a nátrium-benzoáttal, 1 napig állni hagyjuk.Átpaszírozzuk, ízesítjük sóval, cukorral, üvegekbe töltjük, lezárjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.